lauantai 21. marraskuuta 2015

Long way to Iguazu


Nyt ollaan jätetty Rio De Janeiro hetkeksi taaksemme ja jatkettu matkaa Iguazu Fallsien kautta kohti Argentiinan Buenos Airesia. Ensin matkasimme 25 tuntia Brasilian ja Argentiinan rajan lähellä olevalle bussiasemalle, josta avulias taksikuski vei meidät taxilla rajan yli Argentiinan bussiasemalle. Päästyämme asemalle selvisi, että myöhästyimme jatkobussistamme 10 minuutilla ja jouduimme ostamaan uudet liput seuraavan päivän bussiin Buenos Airesiin. Yövymme yhden yön kyseisen pikkukylän hostellissa. Aamulla lähdemme aikaisin ennen lähtöä katsomaan jättimäisiä vesiputouksia, Iguazu Fallsseja. Siitä lisää siis myöhemmin. 

Matka on ollut pitkä, mutta bussit täällä ovat täysin omaa luokkaansa. Penkit ovat todella mukavat ja ne saa säädettyä makuuasentoon asti. 


Ilmastointi toimii moitteettomasti ja bussit ovat yleisesti siistejä, sillä täällä bussiliikenne on oikeastaan ainoa tapa kulkea pidempiä välimatkoja. Vessat ovat ainoa asia minkä pistäisin uusiksi...


Bussikuskit ajavat täällä kuin hullut, joten voitte kuvitella millaista vessassa käyminen kesken ajamisen on... Ruuasta tuli myös kesken matkaa pieni pula, mutta paikallinen mies antoi meille omat ruokansa nähtyään meidän epäonnistuneet matkaeväät. Suomessa tilannetta olisi vaikea kuvitella tapahtuvan. 


Vaikka matka oli pitkä, aika hurahti nopeasti maisemia katsellessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti