lauantai 21. marraskuuta 2015

Last days of Rio

Alkuperäinen suunnitelmahan oli viettää Riossa koreintaan kaksi päivää, koska menemme reissun kahdeksi viimeiseksi viikoksi takaisin sinne. Teimme kuitenkin niin loistavan löydön Couchsurfing sovelluksen avulla, että olisimme halunneet jäädä pidemmäksi aikaa. Majoittajat olivat 29-vuotiaita ja aivan älyttömän mukavia. Siitä lähtien kun saavuimme sinne he kohtelivat meitä todella vieraanvaraisesti ja koko aikamme siellä oli yhtä viiden tähden hotellia. He peruivat kaikki omat suunnitelmansa ja työmenonsa meidän takia. Joka päivä he kysyivät mitä haluaisimme tehdä ja nähdä ja veivät meitä ympäri Rioa. Heidän taloudenhoitaja teki ruuan aina pöytään seki pesi meidän pyykkimme. Meidän ei tarvinnut käyttää matkan aikana euroakaan. Tottakai tarjouduimme maksamaan omat ostoksemme, mutta se ei kuulemma käynyt...

Kun kerroimme, että jatkamme tässä vaiheessa kohti Buenos Airesia, olivat hoastimme jotenkin todella surullisia. Heillä oli kuulemma ollut paras viikko vuosiin meidän ansiostamme. Pakko myöntää, että meilläkin oli todella hauska ja mielenkiintoinen matkan alku. Sovimme, että palaamme matkan viimeisiksi viikoiksi heidän luokseen. He alkoivat heti suunnittelemaan mihin kaikkialle vievät meitä silloin, jännää!

Nyt jo huomaa sen, kuinka erilaisia ihmiset täällä ovat verrattuna Suomeen. Kaikki haluavat aidosti auttaa sekä kehuvat ja ovat todella mukavia. Ja no, pakko myöntää, että oli siinä ihan hyvä olla kun sai vain makoilla altaalla tekemättä yhtään mitään... Reissu on nyt jo avannut niin paljon silmiä monenkin asian suhteen. Nyt kuitenkin suunnataan Argentiinan kautta pikku hiljaa kohti pohjoisempaa puoliskoa Etelä-Amerikasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti