torstai 26. marraskuuta 2015

Buenos Aires

Nyt on saavuttu Chilen pääkaupunkiin Santiagoon. Bussi matka oli ensimmäistä kertaa aivan kamala, bussissa oli jääkylmä ja penkit olivat epämukavat. Koko 20 tuntia mentiin samoilla silmillä ja kylmyydestä täristen. Yritin mennä lattialle nukkumaan, mutta juuri kun olin nukahtamassa, tuli yksi kuskeista käskemään minut takaisin penkille. Toivottavasti ei osu enää samalaista bussia kohdalle... Matkalla näimme muuten elämämme hienoimmain ukkosmyrskyn! Ulkona oli pilkkopimeää ja 10 sekunnin välein välähti punaisen ja oranssin värisiä salamoita, jotka saivat koko pimeän taivaan loistamaan. Tilannetta on vaikea kuvailla, mutten ole ikinä nähnyt mitään niin hienoa!

Buenos Airesissa viihdyimme vain pari päivää. Omasta mielestäni paikka oli tosi kiva, mutta Aksu ei kuulemma tykännyt yhtään... Kaupunki oli kuin pieni New York ja ihmiset todella mukavia. Ruoka oli halpaa ja muutenkin paikka oli mielestäni todella kaunis. Ainoa iso miinus oli sää. Lämpötila oli samaa luokkaa Suomen kesän kanssa ja kaupungissa tuuli paljon... "Kylmyys" sai minutkin aika nopeasti ostamaan bussilippuja kohti etelämmän paahtavaa aurinkoa.

Emme minireissumme aikana tehneet mitään kummallista - söimme hyvin sekä kiertelimme kaupunkia monta tuntia (varvastossut eivät ehkä olleet monen tunnin kävelyyn se paras vaihtoehto...). Kävimme ensimmäistä kertaa katsastamassa Etelä-Amerikan yöelämää, muttei ainakaan paikka, jossa me olimme ollut mitenkään erikoinen. Buenos Airesissa on joku todella hieno paikka, missä on monia yökerhoja ja illasistumispaikkoja vierekkäin, mutta sinne ei kuulemma kannattanut maanantai iltana mennä. No, ensi kerralla sitten! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti